Sälja bil – snabbt och smidigt

1. Fyll i formuläret

2. Vi kontaktar dig för ett schysst bud samma dag

3. Du väljer om du vill gå vidare och då köper vi din bil, snabbt och tryggt

Sälj din bil

Uppgifter om bilen

Sälj din bil på under 24h

Från att du skickar in din bil för värdering till att du har pengarna på kontot tar det oftast mindre än 24h.

Fri upphämtning i hela Sverige

När du säljer din bil till oss på Fordonsbolaget hämtar vi den hemma hos dig, kostnadsfritt och inom 72h.

Pengarna på kontot idag

Pengarna på kontot samma dag När du säljer din bil till oss på Fordonsbolaget. Vi kan betala ut pengarna samma sekund som du lämnar över bilen, oavsett vilken bank du har.

Vi köper din premiumbil

Vi på Fordonsbolaget jobbar främst med premium och sportbilar. Vi köper gärna in din bil och betalar ut pengarna direkt till ditt konto samma dag. Ferrari, Porsche, Lamborghini eller Audi R8 är eftertraktade och något vi ständigt köper in.

Frågor och svar

Köper ni in alla bilar

Vi köper din bil oavsett märke eller modell. Däremot jobbar vi främst med bilar som max är 10 år gamla och gått mindre än 12 000 mil.

Löser ni lånet på min bil?

Ja, vi löser eventuella lån på din bil samt att vi betalar ut resterande belopp direkt till ditt konto. Pengarna ser du redan samma dag.

Löser ni min företagsleasing?

Ja, vi löser din leasing av din tjänstebil. Olika banker har olika villkor för lösen av din bil i förtid. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Löser ni min privatleasing?

Ja, om du har en Honda. Tänk på att det kan tillkomma avgifter när du löser din privatleasing i förtid. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Rekommendationer

Genom Reco kan du läsa om andras upplevelser hos oss innan ditt köp.

Senast köpta bilar

<script Skript här

Ska du sälja din bil?

Vi köper din bil!

Går du i tankarna om att köpa en ny bil och vet inte va du ska göra av den nuvarande bilen? Många väljer att annonsera den via sociala medier, Blocket eller tidningen men det kan ofta vara en tidskrävande och långsam process. Oroa dig inte, vi på Fordonsbolaget köper gärna din bil! Fyll i uppgifterna i uppgifterna, dvs regnummer och miltal, om bilen i vårt formulär här på sidan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering!

Sälj bilen online

För dig som inte har möjlighet att besöka oss så kan du sköta processen online. Genom att fylla i formuläret här bredvid ger vi en kostnadsfri värdering av din bil baserat på årtal, miltal och slitage. När du säljer din bil till oss på Fordonsbolaget så kan du känna dig trygg med att vi ordnar en enkel och smidig process, där vi underlättar hela säljprocessen. När du ska sälja din bil privat kan det ibland dröja innan du hittar en köpare och ofta blir det en segdragen förhandling om priset. Men när du säljer din bil till oss på Fordonsbolaget så kan du tryggt veta att du har pengarna på bankkontot innan överlämning av bilen. Dessutom ansvarar vi för det administrativa kring ägarbyte, avanmälan och löser eventuella lån.

Pssst… Du vet väl om att du även kan använda din nuvarande bil som inbyte när du köper en ny bil hos oss! Välkommen in till vår bilhall för att veta mer om hur du kan sälja din bil till oss – eller kontakta oss på 08 322 900!

Ska du sälja din bil i någon av följande städer?

Bor du i någon av följande städer och vill sälja din bil kan du snabbt och smidigt sälja den hemifrån så hämtar vi den inom 72 timmar.

Malmö, Göteborg, Jönköping, Linköping, Stockholm, Västerås, Örebro, Gävle, Helsingborg, Halmstad, Norrköping, Sundsvall, Växjö, Eskilstuna eller Karlskrona.

Sälj din bil

Uppgifter om bilen