Samarbetspartners

Tillsammans med följande samarbetspartners ser vi till att ge er bästa möjliga kundupplevelse hos oss på Sigtuna Bil.

Cedecor

Vi erbjuder produkter och tjänster för alla era exponeringsbehov! Med vår breda kapacitet kan vi vara med er från början till slut.

Nordea

Nordea Bank AB är en svensk bank- och finanskoncern, etablerad 2000 genom sammanslagning av Merita-Nordbanken, Unibank och Kreditkassen. Nordea har verksamhet på åtta hemmamarknader. Norden, med Danmark, Finland, Norge och Sverige, samt de nya europeiska marknaderna Estland, Lettland, Litauen och Ryssland.

Mekonomen Norden

Mekonomen Norden är en bilkedja med egen grossistverksamhet, omfattande cirka 200 butiker och mer än 1000 verkstäder vilka arbetar under Mekonomens varumärke.

Bilgaranti AB

Svensk Bilgaranti är Nordens största leverantör av garantitjänster till fordonshandeln.
Vårt affärskoncept erbjuder handeln garantilösningar för bättre och lönsammare affärer.

Gummicentralen

Vi har servat kunder med däck sedan 30-talet. Du är välkommen till oss med allt inom däck och fälg, från skottkärra till entreprenaddäck.

Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank tillhör den globala bankkoncernen Banco Santander, en av de största bankerna i både Europa och världen med 121 miljoner kunder i över 45 länder. Santander har under de senaste tio åren utsetts till världens bästa bank tre gånger.

Märsta Fordonsteknik AB

Vi satsar på ett helhetskoncept där du som kund ska kunna vända dig till oss med de flesta av dina behov för bilen. Istället för att du ska behöva åka till olika verkstäder kan du komma till oss när det gäller allt från däckfrågor och service till reparation av din bil.