Om oss

Om Sigtuna Bil

Sigtuna bil är en bilhandel som är inriktad på begagnade person och transportbilar. Oavsett om du är privatperson eller företagare gör vi alltid vårt yttersta för att hitta en bil som passar just dig och dina önskemål.

Joachim Lundqvist och Ludwig Askervall etablerade verksamheten i nya lokaler under hösten 2015. Både Joachim och Ludwig har sin bakgrund i fordonsindustrin där Joachim kommer från nybilssidan på Audi, Volkswagen och Skoda i familjens företag Norrbil i Norrtälje. Ludwig kommer från begagnat sektorn där han ägt samt suttit som VD. Sigtuna bils affärsidé grundar sig i hur marknaden ser på begagnathandeln, vi anser att det skall vara precis lika tryggt och praktiskt att köpa en begagnad bil som det är att köpa en ny bil!

Det skall vara roligt och givande att köpa en begagnad bil, känslor som otrygghet och skepsis skall längre inte existera

Ludwig Askervall Affärsutveckling & ägare, Sigtuna bil

360-modell

Sigtuna bil är din helhetslösning för hela bilaffären!

Vi arbetar efter en annorlunda modell, vi arbetar efter en filosofi som innebär att vi hjälper dig hela vägen, vi byter in din gamla, levererar din nya & hjälper dig med underhållet av din nya bil.

När det är dags för service, nya däck, montera dragkrok eller byta ruta ringer du en och samma leverantör!

Passa på att hitta din nya bil i vår anläggning på Voltgatan 5 i Märsta industriområde!

Smidigt, Smart & Så himla bra

Helena Vickberg

Kunskap

Vi på Sigtuna bil har en omfattande kunskap inom fordon och dess uppbyggnad. Detta hjälper oss att se och definiera våra kunders behov, vi bemöta dem på ett professionellt och ett exakt sätt!

Sortiment

Sigtuna bil erbjuder ett dynamiskt lager med fordon i olika storlekar och prisklasser, vi anser att en komplett bilhall måste ha något som passar alla!

Läge

Vi logerar i helt nybyggda lokaler för 2015. Lokalerna är totalt anpassade utefter behov för att du som kund skall får den ultimata upplevelsen i och under bilaffären. Vårt geografiska läge på Voltgatan 5 längs huvudled 263 i Märsta, Sigtuna kommun är oslagbart.

Med närheten till Stockholm: 4 mil, Uppsala: 3 mil samt Arlanda:7 km vågar vi med lätthet påstå att vi fångar upp hela bil-Sverige!

Kvalité & Service

Sigtuna bil står för förstaklasservice, vi kommer göra allt som står i vår makt för du som kund skall känna dig nöjd och informerad genom hela affären, från det att er nya bil lämnar vår lokal tills det åter är dags att byta bil så kommer vi finnas till er tjänst!